Eenvoudig geformuleerd, Dit bedrijf is een Advertentie Marketeer. Waar het vooral niet mee te maken heeft, is SEO oftewel de kwaliteit van Zoekmachine optimalisatie.

De meeste mensen hebben de banner wel eens voorbij zien komen. Het Google logo waar met blauwe letters op staat Google Partner. Zo’n logo wekt interesse, niet?

Dat was wel onze eerste indruk, en we zijn van mening, met ons vele andere mensen. De omschrijving waar dit logo voor staat is voor vele onbekend. En of dat al niet verwarrend genoeg is zijn er meerdere web agencies die de banner weergeven met content er om heen als “Gespecialiseerd in SEO” of nog erger “Gecertificeerd SEO Specialist” dit terwijl het gehele partner programma niets te maken heeft met SEO.

Het Google Partner programma is gemaakt voor bedrijven die aan bepaalde vereiste voldoen.

Zo moet de organisatie de afgelopen 90 dagen aan een minimale quotum voldoen van 10.000 dollar uitgegeven aan Google AdWords en onderhouden om Google te laten zien dat het bedrijf serieus genoeg is met Google AdWords.

Daarnaast moet het bedrijf winstgevende cijfers vertonen, die gemaakt zijn met Google AdWords, en hiervan een klantenbestand onderhouden en behouden.

Duidelijk is dat dit voor een zzp’er, kleine onderneming of MKB’er bijna niet haalbaar is, met de uitzonderingen daargelaten.

Bovendien is het een feit dat Google Partner niets te maken heeft met SEO maar alles met SEA.

Laat u dus niet wijsmaken dat een organisatie die een Google Partner banner uit een SEO gespecialiseerde onderneming is en hiervoor de banner inzetten.

Ook bestaan er organisaties welke de banner uiten maar niet officieel gecertificeerd zijn. Deze certificering kan bij Google altijd nagetrokken worden en wij raden dit dan ook ten zeerste aan, dit omdat de banner niets meer is dan alleen een afbeelding die gedownload kan worden op Google Afbeelding.

IT Schagen is geen Google Partner en zal hierdoor ook niet de Google Partner banner uiten. Wanneer wij dit wel zijn zullen wij dit officieel bekendmaken en hiervan de certificering online publiceren.

Bent u dus op zoek naar een SEO gespecialiseerde Web Agency, staart u dan niet blind op deze banner dit heeft er niets mee te maken. Momenteel heeft Google geen certificering voor zoekmachine optimalisatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© 2019 - IT Schagen - Alle rechten voorbehouden.

Bel ons +316 83 201 779

info@itschagen.nl